Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 10-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.11.2020
Vánoční dárkové sety ozdob do saka
Vánoce jsou skoro za rohem, udělejte radost desinovým a neokoukaným dárkem Luxusní vánoční dárkové sety originálních a designových ozdob do saka. K... číst celé
23.11.2020
Nastává období vánočních dárků hlásíme, že máme ozdoby do saka připraveny!
  Stylové piny do saka jako vánoční dárek, které jen tak někdo nemá. Do tří dnů u Vás! Neúprosně se blíží Vánoce a každý správný gentleman by měl mí... číst celé
19.11.2020
Výroba na zakázku
Ozdoby do saka vyrábíme na zakázku pro firmy i jednotlivce. Ozdoba do saka, která je na zakázku je skvělý doplněk pro firemní dresscode nebo třeba ele... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Připněte si náš Facebook
Facebook
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Tomáš Holanec, se sídlem Foltýnova 1020/2, IČ 01757784, Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona zapsaná u soudu v Brně (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co je to PIN? A nemyslíme ten, co máte ke svojí platební kartě.
08.11.2020
Co je to PIN? A nemyslíme ten, co máte ke svojí platební kartě.
PIN je stylová ozdoba do klopy panského saka nebo blejzru. Nově se hojně uplatňuje jeho nošení i u vesty, která disponuje klopami, takže i vestě může... číst celé
Jaký PIN vybrat k outfitu? Učíme se dress code - první díl
04.11.2020
Jaký PIN vybrat k outfitu? Učíme se dress code - první díl
Už víte, že ozdoba do klopy saka (neboli „PIN“) může váš outfit pozvednout na další úroveň. Jak ale jednotlivé PINíky sladit se stylem, který nosíte? ... číst celé
Jak vznikl PřipniPIN.cz
02.09.2020
Jak vznikl PřipniPIN.cz
Zůstat svůj není jednoduché, zvlášť pokud se pohybujete ve světě businessu a musíte dodržovat určitý dresscode. Přitom stačí tak málo – třeba jednoduc... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
COPYRIGHT@ 2020 PRIPNIPIN.CZ - Designové originální a ručně vyráběné ozdoby do saka
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz