Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 10-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.07.2020
Výherce naší červnové soutěže o květinové ozdoby do saka
Všem děkujeme za účast v naší červnové soutěži o dvě květinové ozdoby do klopy saka. Jsme rádi, že jste se zapojili a psali, tak krásné komentáře či p... číst celé
03.06.2020
Výroba na zakázku
Ozdoby do saka vyrábíme na zakázku pro firmy i jednotlivce. Ozdoba do saka, která je na zakázku je skvělý doplněk pro firemní dresscode nebo třeba ele... číst celé
30.04.2020
Originální dárek ke dni matek - Ozdoba do klopy!
Druhá květnová neděle se blíží a s ní i letošní Den matek. Přemýšlíte, čím maminku potěšit? Pokud má ráda elegantní módu a jemné pastelové tóny, úsměv... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Připněte si náš Facebook
Facebook
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Tomáš Holanec, se sídlem Foltýnova 1020/2, IČ 01757784, Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona zapsaná u soudu v Brně(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jaký PIN vybrat k outfitu? Učíme se dress code - první díl
04.05.2020
Jaký PIN vybrat k outfitu? Učíme se dress code - první díl
Už víte, že ozdoba do klopy saka (neboli „PIN“) může váš outfit pozvednout na další úroveň. Jak ale jednotlivé PINíky sladit se stylem, který nosíte? ... číst celé
Co je to PIN? A nemyslíme ten, co máte ke svojí platební kartě.
17.04.2020
Co je to PIN? A nemyslíme ten, co máte ke svojí platební kartě.
PIN je stylová ozdoba do klopy panského saka nebo blejzru. Nově se hojně uplatňuje jeho nošení i u vesty, která disponuje klopami, takže i vestě může... číst celé
Jak vznikl PřipniPIN.cz
31.03.2020
Jak vznikl PřipniPIN.cz
Zůstat svůj není jednoduché, zvlášť pokud se pohybujete ve světě businessu a musíte dodržovat určitý dresscode. Přitom stačí tak málo – třeba jednoduc... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
COPYRIGHT@ 2020 PRIPNIPIN.CZ - Designové originální a ručně vyráběné ozdoby do saka
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz